From Old to Young Stars
9-13 Jul 2018 Quy Nhon (Vietnam)

Program > Program

Monday, July 9, 2018
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
›8:00 (2h)
›10:00 (30min)
›10:30 (40min)
The young Sun, its nebula and vicinity
Bernard Marty (CRPG, France)
›11:10 (30min)
Organic coumpounds in meteorites
Hikaru Yabuta (University of Hiroshima)
›12:20 (1h30)
›13:50 (30min)
Composition of IDPs
Cecile Engrand (CSNSM, France)
›14:20 (30min)
Composition of Comets
Martin Rubin (Bern University, Switzerland )
›14:50 (30min)
Gas and dust in protoplanetary disks
Hideko Nomura (Tokyo Institute of Technology, Japan)
›16:00 (30min)
›16:30 (1h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1