From Old to Young Stars
9-13 Jul 2018 Quy Nhon (Vietnam)

Program > Program

Tuesday, July 10, 2018
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
›8:30 (1h30)
›9:10 (30min)
SuperNovae and their impact on the environment
Mikako Matsuura (Cardiff University, UK)
›10:00 (30min)
›10:30 (1h40)
›10:30 (30min)
AGB stars and their environment
Michel Guélin (IRAM, France)
›11:00 (30min)
Proto-planetary Nebulae
Hyosun Kim (KASI, Korea)
›12:10 (1h20)
›13:30 (1h)
›14:30 (1h)
›14:30 (30min)
›15:00 (30min)
Molecular Complexity around evolved stars
Marcelino Agundez (ICMM-CSIC, Spain)
›15:30 (30min)
›16:00 (1h30)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1