From Old to Young Stars
9-13 Jul 2018 Quy Nhon (Vietnam)

Program > Program

Thursday, July 12, 2018
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
›8:30 (30min)
Cold cloud properties
Sarah Sadavoy (CFA, USA)
›9:00 (30min)
Giant molecular cloud properties
James Jackson (Newcastle Univ., Australia)
›10:00 (30min)
›10:30 (30min)
Magnetic field in molecular clouds
Patrick Koch (ASIAA, Taiwan)
›12:10 (1h20)
›13:30 (1h)
›14:30 (30min)
Low-mass star formation
Rafael Bachiller (OAN, Spain) - TBC
›15:00 (30min)
High-mass star formation
Tomoya Hirota (NAOJ, Japan)
›15:30 (30min)
›16:00 (30min)
Chemical evolution and complexity
Arnaud Belloche (MPIfR, Germany)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1